Ukens trening
Helt ok! Det ble tre helkroppsøkter med mest fokus på lår og rumpe. Knebøy, markløft, hip thrust, bulgarske splittbøy, strak mark, benkpress og roing er aaalltid med.

Ukens spilleliste
BEASTMODE på Spotify. Da blir det trøkk på treningsøkta til mor 😀

Ukens romantiske
Haha, det må ha vært i går når Martin kom hjem med overraskelse; nye skittentøyskurver og benk til gangen! 😀 I tillegg hadde han fikset i garasjen og tatt inn utemøblene. Pluss han lagde middag og frokost og tok oppvasken hele helgen. Lot meg ligge ekstra lenge både lørdag og søndag. Hvorfor? Fordi jeg «ofret» meg på dugnad i barnehagen hele lørdags formiddag, haha.

Ukens morsomme
Maya!! Hun er så morsom og tuller hele tiden. Sier nye ord og viser mer og mer karakter og personlighet. Hun har en ny latter hver uke omtrent. I forrige uke var den en latter fra Pudding tv og nå er det en sånn skikkelig høyrøsta «fake» latter, haha! Ja, så er hun jo morsom når hun trasker inn med både mor og fars sko. Nå har hun i tillegg begynt å skulle velge hvilken jakke og sko hun skal gå med??!

Ukens shopping
Min venninnes jakke, haha (tise); B vitaminer, Multi vitaminer, Redken shampo og balsam og proteinpulver. Wow, det var mer enn normalt.

Ukens podcast
Min favorittepisode denne uken var Fremgangspodden med over en times intervju med «blondinbella». Digger henne og har lest bloggen hennes siden jeg begynte å lese blogger, hehe. Ja har det gått 10 år snart tro??

Ukens mat
Martins burritos med salsa på selveste tacofredag. Ekstra godt fordi han gratinerer med ost OG rømme og har masse koriander i salsaen. Nam!

Ukens funderinger
Hmm.. Mange! Men blant annet at jeg selv gjerne kan gjøre rutinehverdagen min litt mer spennende og innholdsrik og at jeg bør vie mer oppmerksomhet og kjærlighet til min kjære Martin.

Ny uke og nye muligheter
Gjør som meg opp noen tanker for hvordan du ønsker at uken din skal være. Når skal du trene og gjøre noe godt for kropp og hodet? Når skal du gjøre noe ekstra hyggelig for deg selv eller dine? Hvordan ønsker du å prestere på jobb, som i forrige uke eller enda bedre?

Og med dette så runder jeg av søndagen med Marley & Me og ønsker dere en fin kommende uke.
God natt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: