God kveld!

Er det ikke litt rart hvordan humør og energi påvirkes av været ute? Igår hadde jeg blåmandag, noe som passet godt med det grå og triste været. Idag derimot var det så klart og fint når vi sto opp og med en gang var humøret på topp. Jeg kunne se utover Lierdalen fra soveromsvinduet vårt og da lå det tåke over hele dalen, mens solen var på vei opp. Når jeg våknet til sånt så bare VET jeg at dagen blir bra. Jeg blir lykkelig og inspirert og veldig motivert til livet. 🙂


Når jeg kjører til jobb så er det akkurat som at jeg finner ut av hele livet mitt og alle verdensproblemer på en liten halvtime. Alt blir veldig klart, jeg får hundrevis av ideer, ting jeg vil gjøre, ting jeg vil skrive om, den og den skal jeg ta kontakt med, det skal jeg handle, det skal jeg fikse. Jeg føler meg skikkelig smart og inspirert! Hvis bare hele dagen kunne fortsatt sånn! 🙂 Hvorfor fungerer hjernen sånn om morgenen tro?

Det ble uansett en super tirsdag og en god dag på jobb. Det ble semigod trening derimot. Egentlig skulle jeg bare testkjøre igjennom alle apparater på senteret og kalle det en økt. Men jeg bare MÅTTE ha litt markløft på slutten også. Apparater var ikke helt det store for meg fant jeg ut. Igjen.

65 kg idag føltes grisetungt. Whyyy? ( I know why, dessverre)

Anywho! Klar for ny dag og nye muligheter i morgen, nye PT og konsultasjonstimer og jeg skal faktisk inn til byen (Oslo, ikke Drammen, hehe, selvom jeg bor nærmest Drammen) en tur og teste noe jeg ja, faktisk fikk for meg en morgen i bilen på vei til jobb at jeg skulle. Når jeg får for meg at jeg vil noe, da dere skal det skje med en gang 😉 Så hvis jeg plutselig får for meg at jeg skal bli hollywood stjerne, da går jeg all in der og da og setter til verks det som må settes til verks, haha. Den drømmen har jeg derimot lagt fra meg for lengst, så akkurat det kommer aldri til å skje 😉

Men jo, jeg kan være både spontan og utålmodig. Ikke alltid en fordel, men det går på magefølelsen min og den har som regel a l l t i d rett. Jeg tror på skjebner og at alt skjer for en grunn og jeg tror at alle tanker og handlinger har en større mening i det store og hele. MEN, jeg tror også på hardt arbeid, disiplin og tålmodighet. Nei nå ble jeg nesten litt spirituell her på kveldinga, på tide å legge seg.

God natt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: