Referanser

Monica, 46 år – Evo Konnerud
«Jeg har trent styrketrening av og på i flere år. Det har blitt til at treningen har blitt litt ensidig fordi jeg har trent de samme øvelsene hele veien. Etter å ha vært alvorlig syk og blitt frisk igjen, fikk jeg et stort ønske om å kjenne meg sterk og sprek. Jeg tok derfor kontakt med EVO med forespørsel om PT-timer og kom i kontakt med Maria. Det har vært utrolig gøy og inspirerende å få trene med Maria. Hun har lært meg veldig mange gode nye øvelser og hun er flink til å pushe meg i riktig tempo. Jeg har aldri følt meg så sterk i kroppen som nå og jeg gleder meg til hver treningsøkt. Jeg kan anbefale PT-timer med Maria på det varmeste. Hun har bidratt til å øke min treningsglede og motivasjon.»

Jacek Rogalski 42 år – Evo Grünerløkka
«I met Maria about 4 years ago. she was the one who trained us on bootcamp from my previous work. After bootcamp was over I met  Maria in Evo and decided to take a PT session with her. We kept meeting on PT once a week for more then 2 years. To be honest she helped me a lot  to change my lifestyle. I got slimmer, more healthy eating, started running ( made my first 10 km in my life). She is full of passion, friendly and happy about her job. Because she moved to another city we had to finish our training, but I still ask her for advice and we stay in touch. I also continue my lifestyle with gym »

Kari Sofie Løstegård 32 år – Evo Konnerud
«Mitt prosjekt med Maria startet november/desember 2017. Jeg hadde fått to tette barn og var klar for å «få tilbake» kroppen min i tillegg til at dato for bryllup var satt. Jeg har jobbet som treningsinstruktør i 10 år og hadde viljen til å nå målene mine, men manglet kunnskap og en ytre  drivkraft! Før jeg ble gravid med nummer to hadde jeg trent fem dager i uka og spist det jeg tenkte var sunt nok uten å få de resultatene jeg villa ha! Derfor ønsket jeg meg timer med PT i bursdags- og julegave av min samboer! Jeg tok kontakt med Maria og vi avtalte å møtes. Hun kom inn som et friskt pust med faglig tyngde, energi, pågangsmot og kunnskap. Målet var å få tilbake styrken jeg hadde før svangerskap samt vektnedgang! Maria og jeg pratet og hun gjorde en grundig kartlegging både i forhold til ønsker, mål og min egen kunnskap samt kosthold, hverdags aktivitet og livet generelt. Hun satt opp en plan i forhold til kosthold og trening og jeg startet med egentrening og PT timer. Det tok ikke lang tid før jeg kjente resultater både i forhold til styrke men også i forhold til vektnedgang. Maria var tett på og fulgte meg underveis. Vi pratet, hun pushet, hun justerte, hun lærte meg nye øvelser, forbedret teknikker og hun fikk meg ut av komfortsona mi.

PT timene var tøffe, det var crossfit øvelser og tunge baseøvelser og hun utfordret meg både fysisk men også mentalt. Jeg DIGGET det!

Resultatene kom og jeg økte fra tre økter i uka til fem! Med de gode resultatene kom også energien, gleden og humøret og jeg vet at både mann og barn nyter godt av at jeg har funnet tilbake til formen. Maria er ikke bare en fantastisk dyktig PT, hun er også ei varm og herlig jente med glimt i øyet og masse god energi. Hun forstod hva jeg trengte og hvordan hun skulle legge opp både trening og kosthold for at jeg skulle nå mine mål. Hun er utrolig dyktig på å pushe og utfordre men samtidig ta hensyn til fysiske begrensninger, skader, dagsform o.l. Treningen hun har lagt opp har vært variert og jeg har fått prøvd meg på øvelser jeg aldri hadde turt å prøve alene. Jeg merket fort at
hun er faglig dyktig og at hun innehar enormt med kunnskap om fysisk helse og trening. En av Maria sine gode egenskaper både som PT og menneske er at hun greier å skape treningsglede og trygghet
sammen med kundene sine. Jeg vil absolutt anbefale Maria på det sterkeste og meg blir hun ikke kvitt så lett ;)»

Liss Martinsen 65 år – Evo Konnerud
«Maria har vært min PT siden desember 2017. Først var jeg livredd og gruet meg fælt, men måtte bare manne meg opp. Etter som Maria hadde fått seg jobb i nærheten av der jeg bor, hadde jeg liksom ingen god unnskyldning mer. Vi begynte med forsiktige bevegelser, mest for å hjelpe meg til å bevege meg og samtidig til å bli litt sterkere. Jeg hadde hatt mye plage i nakke samt isjias, som var veldig smertefull. En naprapat hjalp meg med å få myket opp musklene rundt skuldrene for å styrke ryggraden som føltes svak. Dette gjorde også nakken sterkere, men så satte isjiasen seg fullstendig fast i leggen, og da var det ikke mye som hjalp før jeg kom til osteopat. Han fjernet smerten som hadde sittet der i over to år på fire konsultasjoner. Det var helt fantastisk. Og så skulle da Maria hjelpe meg til å holde det ved like. Jeg møtte opp hver gang, til å begynne med en gang i uka, og så ble det to ganger og senere tre. Da gikk jeg hjemmefra til senteret når det var mulig. Ikke så enkelt på vinteren. Maria veide meg og målte alle slags rare kroppsfunksjoner … og kunne spore litt, og da mener jeg LITT fremgang fra gang til gang. Jeg var ganske stolt av meg selv. Jeg tuslet rundt på senteret etter Maria uten å føle meg flau. Til og begynne med var det litt rart, følte at det bare var unge og flotte mennesker som trente, og at alle så på meg og syntes jeg var rar. Noen som kjenner seg igjen? Men jeg ble flinkere til å overse det etterhvert.

Fra desember til mars er ikke så lenge, men lenge nok med den vinteren vi hadde 2017/18. Den var kald og lang og full av snø. Maria stod på som en liten tålmodig engel. Hun ga seg ikke, og jeg ble modigere og sterkere både i kropp og mentalt. Så bestemte jeg meg i mars for å reise til varmere strøk, og da ble det Malaysia. Jeg visste det var godt og varmt der nede. Men jeg gruet meg for lang flytur, for høyt blodtrykk hadde jeg jo.

Å ja, det var mange timer på fly. Det gjorde nok noe med kroppen. Jeg følte meg ikke helt frisk. Jeg kom hjem og følte meg svekket i musklene på mange måter, selvom jeg hadde gått mye på tur der nede, ble det altfor lite effektiv trening. Etter jeg kom hjem trente jeg to uker, tre dager i uka. Det var bra, men litt slitsomt. Men jeg hadde jo litt å ta igjen følte jeg. Så en dag følte jeg meg bare så dårlig. Jeg mistet kontakt med høyre ben og begge armer. Det var noe jeg aldri hadde opplevd, så jeg skjønte jeg måtte få hjelp. Jeg ringte 113, og de kom fort. Så bar det ned på sykehuset, hvor det tok et par dager før de fant ut at jeg hadde hatt et hjerneslag.

Dessverre satte dette meg ut for en stund, og jeg fikk et uønsket avbrudd i treningen.

Kommentar fra Maria: Etter oppholdet på Vikersund bad var Liss raskt tilbake på senteret igjen for å trene lett styrke, balanse og kordinasjon. Ellers går hun turer hver dag og gjør diverse bøy og tøy bevegelser hjemme. Vi satser på at til høst og vinter så er hun tilbake her 1-2 ganger i uken med den motivasjonen og styrken som hun hadde før slaget. 🙂

Marie Therese Gjerstad 31 år – Hjemmetrening Asker
«Jeg har hatt PT timer med Maria ca 1 gang i uken i et halvt år. Hun har da kommet hjem til meg og vi har trent styrke med det utstyret jeg har tilgjengelig. Som småbarnsmor og med et over gjennomsnittet høyt antall timer ved en kontorpult begynte kroppen å si ifra at det er på tide å ta treningen på alvor.

Etter vi begynte med PT timene merket jeg fort bedring og har ikke slitt med vond nakke eller skulder i det hele tatt. Jeg har merket tydelig bedring i kroppen generelt og er mye sterkere og mykere enn hva jeg noen gang har vært før:)
Det beste med Maria er at hun er så flink til å gjøre treningen variert og morsom. Hun finner nye øvelser hver gang til tross for lite utstyr i forhold til hva man har på treningssenter.
Hun er utrolig behagelig å trene sammen med og veldig flink til å følge opp. Hun er også flink til å kombinere det å være personlig og forståelsesfull med å samtidig være litt «streng» og «pushi» som er viktig for at jeg skal nå mine mål. Jeg føler at hun virkelig ser meg og tilpasser treningen etter mitt behov.

Jeg har hvertfall aldri vært mer motivert for trening som jeg er nå og kan gi Maria mine aller beste anbefalinger! Vi kommer til å fortsette med PT timene fremover :D»

Alexander N. Olsson 33 år – Evo Grünerløkka
«Maria var min PT over en lengre periode på EVO Grunerløkka for et par år siden. Jeg gledet meg alltid til våre økter fordi Maria er et fyrverki av humør og smittende treningsglede. Hun er svært kunnskapsrik og vi hadde særlig fokus på tunge baseøvelser som jeg ikke hadde turt å prøve med på tidligere. Hun la også opp en kostholdsplan og fulgte opp på mail og tekstmelding mellom øktene. Jeg var svært fornøyd med både fremgangen og oppfølgingen fra Maria. Jeg har hatt stor nytte av det jeg lærte og bruker mange øvelsene fra vårt program fortsatt idag. Vil anbefale Maria på det aller sterkeste. Hun er tøff, målbevisst og sørger for at du presser deg det lille ekstra som skal til for å få fremgang. Hun er også morsom og omsorgsfull så du føler deg ivaretatt samtidig som det alltid er gøy å gå på trening. »

Petter Felskowsky 23 år – Evo Grünerløkka
«Jeg begynte med PT timer hos Maria fordi jeg ønsket å gå ned i vekt og bli flinkere og finpusse på treningsøvelsene mine og jeg husker at jeg sleit litt med ryggen før jeg begynte. Jeg turte nesten ikke å trene ryggen pga dette, men etter 2-3 måneder med trening sammen med Maria,  hadde jeg både gått ned rundt 8-10 kilo og jeg klarte å ta over 100 kg i markløft. Jeg greide til og med å holde planken i nesten 2 minutter på en vekt av 105 kilo! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte PT timer av Maria! Jeg bruker fortsatt kostholdsplanen og treningsplanen jeg fikkfor 2 år siden ! Tusen takk Maria, du er rå! «