Hei dere! Det var en stund siden sist. Vi har hatt mange årstider siden den tid, sommeren kom og gikk på en uke, men nå nærmer vi oss ihvertfall noe som kan ligne på en vår selvom det snør litt innimellom. 😉

På treningsfronten føles mai som en stille og rolig måned her på senteret. Tipper folk har mye å gjøre både med barn og seg selv og i tillegg kommer det mange fridager og inneklemte dager. All cred til dere som får til deres faste treningsøkter hver uke!

Så sommerformen da? Hva er det for deg? For meg er sommerformen en form som er tilpasset trening og aktiviteter på sommeren. Det vil si en form som orker å ta seg korte og lange løpeturer ute. En lett kropp som tåler å trene med sin egen kroppsvekt om lysten til å trene sirkeltrening ute skulle komme. Lette bein som orker å løpe i trapper ute og ellers en allsidig kropp som kan henge med på ulike aktiviteter igjennom sommeren. Svømme, klatre, gåturer i fjell og lek og moro på lekeplassen.


Personlig ønsker jeg å opprettholde den tunge styrketreningen også inne på treningssenteret, men det er meg. Jeg elsker å løfte tungt, men jeg elsker også og føle meg lett og spenstig og være kapabel til å hoppe, sprette, løpe og leke.

Tips til å starte på sommerformen er å nå legge inn noen sirkeløkter når du trener. Jogge litt ute eller på tredemølla. Kanskje teste noen intervaller? Hva med 4×4? Løpe i bakke eller trappeløp. Delta på gruppetimer som gir den blandingen av styrke og utholdenhet sånn som crossfit eller Barrys bootcamp.

Jeg gleder meg skikkelig til å ta meg en løpetur ute, men jeg liker best når det er vamt og jeg kan løpe i shorts og singlet. Så jeg venter litt til 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: