Hei dere! Et lite blogginlegg fra meg igjen. ENDELIG! Det måtte et virus til for at jeg skulle få til det.. Huffamei, ikke til å spøke med, men jeg er jo en positiv sjel og forsøker å finne det positive i det meste. Så når treningssenteret jeg jobber på, stenger ned på dagen. Da tenker jeg greit, hva gjør jeg nå? Jo, jeg jobber mer med det jeg egentlig alltid har gjort, men ikke har prioritert de siste årene. Nemlig å hjelpe folk worldwide. Ikke bare de som bor på Konnerud, men ALLE de som vil 😀

Og med det var det bare å hive seg rundt, finne en plattform å sette igang. Faktisk satte jeg i gang før sentrene stengte, så det var jo i grevens tid.

Uansett, ønsker du min hjelp til å komme i dtt livs beste form, få inn gode helsevaner eller hva som helst annet, da har du nå muligheten til å få tett oppfølging av meg via mobilen din.

Du vil som medlem i en PT app få tilgang til blant annet:

Skreddersydde trenings og matplaner laget av coach
Ukentlig oppfølging og kommunikasjon med coach
Info om næringsinntak
Handlelister
Loggføring

+ mye mer

Det som er kult med denne plattformen, er at jeg får fulgt opp så tett. OG det er jo det jeg liker og derfor jeg blant annet elsker PT på gulv, face to face. Her ser jeg alt du loggfører, hvilket måltider som er spist og om du danset litt utenom. Både jeg og du får mye ut av det og jeg som PT kan hjelpe mye bedre, jo mer jeg vet. Fasiten for enkeltindivider er ikke satt med en gang, vi må sammen finne ut av hva som fungerer i det lange livsløp.

Kan dette være noe for deg? Du kan bo hvor som helst, ha tilgang til noe eller null treningsutstyr. Kanskje du er super disiplinert, kanskje ikke. Min jobb er å finne det som funker for deg. Du velger selv hvor lenge du ønsker oppfølging.

Send meg gjerne en melding for mer info og pris, så høres vi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: