Tilpasset, skreddersydd, optimalisert eller individualisert treningsprogram og kostholdsplan. Det er mange beskrivelser av denne tjenesten, så her kommer en liten innføring i hva du egentlig får! 😉

Ja du får et treningsprogram og en kostholdsplan som er tilpasset til DEG. Dine mål, din hverdag, dine forutsetninger, dine ønsker, dine preferanser og dine behov. Dette finner jeg ut av ved at du fyller ut et kartleggingsskjema på forhånd slik at jeg får mest mulig informasjon om deg til å lage et opplegg som du best mulig klarer å gjennomføre samtidig som du får resultater.

Jeg har fulgt opp mange over nett tidligere og selv fått oppfølging over nett og ar veldig god erfaring med dette, så for deg som kan det grunnleggende innen trening og kosthold, men ønsker en plan å forholde deg til,  en som kan veilede og motivere underveis slik at du når de målene du har satt deg, ja så er dette en perfekt tjeneste for deg.

Du bør som sagt ha grunnleggende kunnskap til kondisjon og styrketrening og ikke være redd for å være kreativ med maten.
Alt ettersom hva målet er kan du sende status og formsjekk underveis så vi ser at det går rette veien og evt. justere på opplegget.

Ønsker du å bygge muskler, bli sterkere, redusere fettprosent eller få inn nye rutiner og vaner så kan hjelp over nett være en fin løsning for deg.

Jeg er tilgjengelig omtrent døgnet rundt for å svare på spørsmål eller veilede om du er frustrert og ikke vet hva du skal spise. Av erfaring tar det ikke mange ukene før nye trenings og spisevaner er på plass og du føler deg selvsikker til å fortsette med dette på egenhånd.

Dette er også en god løsning for deg som ønsker å trene hjemme, da tilpasser jeg programmet etter hva du har av utstyr og fasiliteter der hjemme.

Virket dette interessant?

Les mer om alle tjenester her
Kom i kontakt med meg her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: