Husker dere min PT kunde Kari Sofie som skulle nå noen mål til hun skulle gifte seg i august 2018? Jeg lovet jo en oppdatering på det, så her kommer den.

Kari var en av de første som kom til meg når jeg startet på Evo, da hun hadde fått barn nr. to, fem mnd tidligere og nå ønsket og bli sterk igjen, samtidig som hun gikk ned 10 kilo. Med et tilpasset treningsopplegg og en kostplan fikk hun raskt tilbake styrken og gikk litt etter litt ned i vekt. Underveis ble treningsbelastning og mat justert ut fra hvilken form hun var i. Det er liksom ingen fasit på hva som funker og ikke funker, derfor liker jeg å ha en god dialog og tett oppfølging slik at tilpasningen kan bli så optimal som mulig. Alle er unike vettu, og det er jo det som gjør denne jobben så gøy! 🙂

Fra rett etter graviditet til ca. 10 mnd etter.

Så kom bryllupsdagen og se så flott hun ble!! <3

Med en meget god selvdisiplin og sterk vilje kom hun i mål og endte med å gå ned totalt 13 kg og måtte dermed sy inn kjolen sin til slutt. Fantastisk bra jobba! 🙂 Brudekjolen viste mye armer, så det var også et lite mål i seg selv og ha fine og sterke armer som gikk sammen med kjolen. Det hele handlet om å føle seg på sitt beste på bryllupsdagen sin og kunne se tilbake på bildene fra dagen og være 100 % fornøyd. Hvem vil ikke det. Hovedsakelig fokus på estetikk i dette tilfellet, men Kari har jo selv jobbet med trening og vet at fysisk trening er mer enn bare estetikk! Det er jo kult at man kan forme figuren sin med den rette treningen og nok tålmodighet, men alt til sin tid! Vi alle motiveres av ulike ting  og det er helt greit.

Men! så var bryllupsdagen over og målene nådd. Jeg kunne føle med henne når det gjelder å jobbe så lenge og målrettet mot noe, og så plutselig er det over på en dag. Hva skjer nå? Ikke nok med at hun hadde jobbet hardt med treningen, men hun var liksom ferdig gifta også 😉
Jeg følte litt på samme måte når jeg konkurrerte i fitness. En følelse av tomhet inni seg og tanker som hva søren skal jeg jobbe mot nå? Skal jeg bare vimse rundt igjen uten mål og mening? Hva skal jeg spise hva skal jeg trene osv. Det er selvsagt veldig godt det også og man trenger det virkelig når man har stått på så lenge som Kari hadde gjort, selvom jeg vet at hun koste seg veldig med dette på veien. Noen trigges og motiveres av store mål og hun er definitivt en av dem!

Så møtte jeg Kari igjen et par ganger på gymmet hvor hun trente litt som i starten og fortsatt spiste som før pluss litt mer fritt. Jeg tenkte at denne jenta vil noe mer, hun trenger noe mer å jobbe mot. Jeg visste at hun var fornøyd mtp det hun hadde fått til hittil, men jeg tenkte at hun ønsket enda litt mer. Og hvis ikke hun ønsket det så skulle jeg tvinge henne til det. Neida 😉
Jeg huket henne inn til en oppfølgingstime hvor vi kom frem til nye mål og nå har lagt en ny plan for dette. Idag gikk startskuddet, så nå blir det veldig spennende å følge med og heie på sidelinjen!

Jeg føler jeg har begynt å kjenne denne jenta litt nå og vet at hun ikke er vanskelig når det kommer til trening og mat. Hun gjør som hun blir bedt om og ferdig med det. DRITFLINK! Og en drøm for meg å jobbe med, for da vet jeg nøyaktig når og hvor det er på tide og justere i planen hennes.

Nå blir det enda litt tettere oppfølging enn tidligere med både ukentlig formsjekker på mail + PT timer. Jeg gleder meg!

Har dere satt dere noen mål for høsten eller trenger hjelp til å sette noen? Sjekk ut tjenester eller ta kontakt med meg så hjeper jeg deg.

GOD TRENINGSHØST! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: