Hei og god søndag kveld 🙂 Da er moroa over for stor og liten, i morgen er det tilbake til jobb og barnehage igjen. Den lille familien har hatt en helt fantastisk reise til Ocean Beach Club Kypros og nå har vi både spist, badet og solt oss for flere måneder fremover.

 

Jeg kan ikke huske sist jeg reiste på en såkalt charterferie, men nå som vi skulle reise med barn for første gang, ble det enkleste alternativ. Som alle andre småbarnsfamilier vil man på ferie for å slappe av og gjøre minst mulig som man ikke må. Dermed er et hotell med all inclusive og Lollo og Bernie helt perfekt. Dog valgte vi ikke ALL inclusive, vi hadde ikke behov for fri tilgang på is og øl mellom måltidene. Vi behøver ikke ta HELT av heller 😉


Kravene når vi valgte hotell var for min del: på en barnevennlig strand, havutsikt, barnevennlig (men ikke overdrevet) hotell med fint design, freshe leiligheter/club suites, barnebasseng med solskjerming og gjerne en koselig liten havneby i nærheten.  Vi fikk alt bortsett fra den lille havnebyen så vi gjorde et godt valg ved velge Ocean Beach Club på Kypris. Value for money!

Trening på ferie blir for enkelt når man har et treningsrom utstyrt med alt man behøver pluss litt til. (bortsett fra 20 kgs stang hø hø) Jeg elsker jo å trene på nye steder med nye folk og annet utstyr. I tillegg spiser man jo så mye mer mat og har dermed enda litt mer å gi på økten. Den behøver ikke være veldig lang, men en liten time hver kunne vi avse i løpet av dagen. Martin trente som regel før frokost, da koste jeg og Maya oss litt videre i sengen og gjorde oss klare. Så trente jeg enten etter frokost mens Martin og Maya tok dagens første bad i bassenget eller på ettermiddagen mens både far og datter tok en liten powernap før middag. Jeg fikk trent fire ganger i løpet av turen og sa meg godt fornøyd med det. Når man ikke gjør annet enn å bade og spise så må man nesten trene litt for i det hele tatt å bli sulten. 🙂

Og apropos maten så var det ingenting å klage på her. Jeg er jo fornøyd så lenge de har egg, bacon og croissanter, men her var det LITT mer å velge i. Gode muligheter for både å være sunn og ikke så sunn og alt var godt og fresht. Bra utvalg til barn også. Digg med a la carte på kvelden så man slapp og hente mat hele tiden, men heller sitte ved bordet og nyte tiden sammen. (eller få en unge til å sitte i ro og spise) (thank you youtube)
Så jadda, tre retters til frokost lunch og kvelds var alle tiders. Skulle ikke stå på apetitten!

Og når er man på all inclusive hotell som dette, så behøver man jo omtrent aldri gå utenfor porten. Syntes nå vi 😉 Vi kviet oss litt for det, men ble tvunget ut et par kvelder for å spise middag. Jeg fant da en koselig liten restaurant hvor Maya hadde sovnet på vei i vognen så jeg og min kjære fikk nytt litt (mye!!) meze!!! Og der sov hun gjennom hele middagen og hyggelig nok var det siden samtlige måltider ikke blir heeelt avslappet alltid. 😉 

Kort oppsummert, en ferie over all forventning. Flyreisen, leiligheten, havutsikten, maten, servicen, treningsrom, aktiviteter for barn, strand, basseng, alt helt supert! Været var på det varmeste 36 grader en dag, deilig!

Dette er da ikke betalt reklame selvom det virker sånn, haha, bare en varm anbefaling fra en veldig fornøyd liten familie. 🙂 Når selv mannen som kommer fra restaurant og servicebransjen og som hater charterreiser og barnehotell var overraskende fornøyd med alt, ja da må det jo være bra. Så takk for det 🙂

Igår hadde jeg bursdag hvor jeg kom til surprise velkomst på Evo med sang og kake og det hele. Min kjære vartet meg opp på kvelden med blomster og tapas. Da kan jeg vel ikke klage på at jeg nå har blitt så gammel som 32 år???

Men NÅ gleder jeg meg til å komme tilbake til hverdagsutiner igjen og tilbake til mine kjære PT kunder på Evo. Energilagrene er fyllt opp, så får vi se hvor lenge de holder 😉 Jeg er klar for en BRA høst ihvertfall og håper dere er det også 🙂

Ciao!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: