Hei dere og god fredag! 🙂

Allerede en uke siden vi dro hjem fra ferie og en ny arbeidsuke er gjennomført. Akkurat nå er jeg hos mamma for litt frokost. Jeg startet med timer kl. 7 idag og da er det jo deilig å kunne ta et lite avbrekk før jeg stikker tilbake for nye timer og egentrening.

Om jeg orker å trene da. Jeg var hjemme fra jobb igår kl. 21.00 og var i seng til 23. Vekkerklokken var stilt til 05.45. Og nesten 7 timer med søvn er jo bra det, i en perfekt verden. Som ikke eksisterer! Haha.. Lille Maya er sååå mammadalt om dagen. Sikkert fordi vi har hatt masse tid sammen på ferie og plutselig er vi borte fra hverandre hele dagen og når jeg da kommer hjem skal hun da rett i seng når hun egentlig bare vil kose med meg. Istedenfor blir hun da liggendene hele natten oppå meg. Helst ville hun hatt hode inni hodet mitt, haha.. Og puppen selvfølgelig. Det er nok bare for en liten periode igjen. Ikke bare bare for en liten stakkars og tilvendes til nye ting hele tiden. Uansett, mor fikk ikke mange timene søvn i natt da, men da er det godt det er helg og vi ikke har så altfor mange planer.

Over til noe annet, dette blir litt alt og ingenting innlegg, men det er det rom for på denne bloggen. 🙂

Jeg la ut et bilde med en avsteming på instagram om det var interesse for at jeg legger ut treningsdagboken min her på bloggen. Over hundre stykker svarte ja! Så på søndager fremover skal treningsloggen min for uken legges ut. Jeg husker før, så fant jeg det skikkelig inspirerende og motiverende og se på andre treningslogger. Håper det kan være litt spennende for dere også, hvor dere kan forstå litt hvordan jeg tenker når jeg legger opp treningen ut fra de ulike forutsetningene jeg har hver dag.

En annen ting, mitt coverbilde er midlertidig og jeg behøver noe nytt! Dessverre har jeg ingen fotograf i mitt nettverk og jeg vil jo gjerne ha et halvveis proft bilde. Så om du selv kan eller kjenner noen som vil ta på seg et lite fotoprosjekt i Drammen omegn, ta kontakt med meg. 🙂

Okay, det var det! Ha en SKIKKELIG GOD HELG! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: