Hei og takk for sist! 😀

I dag vil jeg vil jeg skryte litt av en jente som har lykkes med å gjøre en livsstilsendring. Det er alltid gøy å se hvordan andre mennesker lykkes og hva de har gjort for å klare det. Det er spesielt givende og gøy for meg som får følge opp så tett og se underveis hvilken glede og mestringsfølelse som kommer ved hvert lille delmål som blir nådd.

Denne jenta tok kontakt med meg da jeg startet opp på Evo igjen etter permisjon. Hun ønsket å bygge opp sin gamle styrke igjen og samtdig bli lettere/ gå ned i vekt etter en graviditet fem mnd tidligere. Kari Sofie hadde god erfaring med trening fra før, men behøvde da aller mest et spark i riktig retning og et kost og treningsopplegg tilpasset hennes nåværende form/hverdag og hennes fremtidige mål.

Som sagt så gjort. Mål og delmål ble satt, planen ble laget og deretter var det bare å sette i gang. Det har gått slag i slag fra hun startet uten verken opphold eller mangel på motivasjon. Her har det bare gått en vei! Opp opp opp 😀

Dete opplegget funket for Kari Sofie
Tung styrketrening med få repetisoner og maks testing mikset med hypertrofi
Kortintervaller og langintervaller utført på tredemølle
HIIT økter på egenhånd og med meg
Riktig sammensatte måltider jevnt fordelt gjennom hele dagen og mindre karbohydrater
Sunn snacks i helgene som alternativ for godis/potetgull/kaker

Hun startet med å trene 3+1 bonus økt i uka hvorav 1 fast med PT, men nå trener hun jammen meg 5 dager i uka og fortsatt 1 gang i uken med meg. Sånn er det gode liv i permisjon gitt! 😀

Resultatene hittil:

Maksløft i baseøvelser
Benkpress: 55 kg
Sumo markløft: 85 kg
Chins: 1
Hip thrust: 115 kg

Ned 6 kg i fettmasse og fy søren så mye energi og overskudd den jenta har både før og etter trening. Hennes daglige must-have fritime fra hverdagen som hun sier 😉

Til sommeren skal hun gifte seg (hurraa) og flere og nye mål jobbes mot da. Nå blir det super spennende og se hva som skjer fremover! Jeg følger spent med og heier fra sidelinjen!!!!!

Men, det aller aller viktigste. Kari Sofie har gjort en livsstilsendring som vil vare for resten av livet. Jo lenger tid man bruker på en vektnedgang og oppbygging av kroppen, jo bedre og enklere vil det være å holde seg der. Små og store mål underveis er viktig for å holde motivasjonen oppe. I det store og hele gjelder det å finne en livsstil man kan leve med og som gir energi, glede og velvære i den hektiske hverdagen de fleste har idag.

Veldig takknemlig og glad for å være Kari Sofie sin PT. Å få jobbe med så målbevisste og viljesterke personer er utrolig kult!

Da gleder jeg meg bare til å se bilder fra bryllupet 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: