God søndag herfra! 🙂

Det har vært vinterferie både i Oslo og Drammen de siste to ukene og jeg kan tenke meg det har vært flott for de som har vært på fjellet eller bare hjemme. Vi har ikke hatt vinterferie, for det er jo ikke noe som heter det i arbeidslivet og barnehagen, men vi har kost oss både inne og ute fordet 😉 VI har også feiret en liten jente som har fylt ett år, så da har vi prøvd det for første gang. Tenkt at et år har gått allerede siden jeg fødte en liten baby. Så mange ting har skjedd siden da og hun gått fra fra å være en liten baby som blir bysset og ammet til en bestemt og selvstendig liten jentunge som både går og spiser selv. Og fortsatt litt ammet 😉 Vi tar med oss dette året fylt med glede og kjærlighet, minner og opplevelser og gleder oss samtidig til å gå inn i en ny «epoke», med litt mer tid til oss selv og hverandre igjen.

Det var den ene delen av livet. Den andre delen er PT jobb og trening 🙂

Jeg er virkelig takknemlig for de menneskene jeg har fått jobbe med hittil. De har alle ulike mål og forutsetninger, men de har alle til felles at de ønsker noe og de ønsker å jobbe for det. Jeg er heldig som får følge de og ta del i fremgangen deres!
En annen ting de har til felles er at de ønsker å bli sterkere. Nå har mange av de kommet dit hvor de ulike øvelsene og teknikkene sitter og da kan begynne å legge på vekter for å bli sterkere. Det er så gøy og se hvor sterke de EGENTLIG er når de først prøver og gjør det på riktig måte. De blir jo nesten litt overrasket selv når man plutselig løfter det dobbelte eller triple av hva man trodde man egentlig hadde kapasitet til.

Så opp og nedturer, vondter og skader, nye rekorder, hjemme PT timer og samboerpar i duo timer som jobber med og mot hverandre. Bare en liten del av min hverdag 🙂

Min egentrening flyter på og jeg blir sterkere og sterkere. NÅ kjenner jeg at kroppen min er 100 % seg selv igjen etter graviditet og kan mestre det meste innen styrketrening. Det var bare to år nesten det med graviditet og post-graviditet. 😉 Løping og kondisjonstrening har jeg ikke gjort noe av ennå, men DET kommer når snøen er borte! Styrke og bevegelighet står fortsatt i fokus. Jeg ser skikkelig frem til vår og sommer nå og masse variert trening, inne og ute. Tungt og lett. Styrke og kondisjon.

Nyt resten av søndagen, her skal det lekes og lades opp til en ny uke med jobb, trening og småbarnsliv ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: