Hei hei!

Er det flere som er syke eller? Vi er friske igjen nå, men det har vært en laang uke med sykdom på hele familien her. Lett sykdom heldigvis, litt tett og snørrete nese på lille my og litt vond hals på meg. Håper det er over for denne sesongen og at det går 10 mnd igjen til neste gang! For det gjør det som regel alltid med meg. Syk en gang i året. Men det var før jeg fikk barn som snart skal i barnehage…………………………….

Ellers har vi vært i Danmark og Trysil siden sist og hatt så mye kvalitetstid som mulig sammen. Dette er SISTE uken  av min 10 måneders lange permisjonstid! Buhuuuuuuuu!!! Neida.. Vemodig, men fint. Denne uken går til maaasse kos og lek. Fiksing av barnerom som hun akkurat har begynt å sove på og avvenne nattamming. Spare alt til slutt si. Det er rart hvordan alle endringer bare følger naturens gang. Jeg legger ihvertfall opp til det 😉

Blir fint å komme ut av denne hverdagsuniformen her også. Strikkegenser, joggebukse og ullsokker. All day everyday! Deilig å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg hver dag 😉

Det er ikke bare OOTD som har blitt forsømt den siste tiden, treningen har også gått til H* her om jeg skal være ærlig, haha. Men det er innlagt trening hver dag i timeplanen min fra neste uke, så jeg bekymrer meg ikke. (Ps. Hver kveld før jeg legger meg gjør jeg squats, kick backs og monster walk på badet. Bruker mine 5 min. egentid godt)
Timeplanen min for neste uke laget jeg på mandag og den er fyllt med spennende ting som alltid i en PTs hverdag. Ingen dag er like og det er det som gjør den jobben så bra. Jeg har satt opp en del PT prøvetimer, ordinære PT timer, CM (club manager) jobb, admin jobb og egentrening. En liten bonus på slutten av uken er en heldags workshop og julebord med EVO. Fin uke! Jeg gleder meg! Back inn bizzz..

Ellers er det perfekt vintervær idag. En meter snø har lagt seg her hos oss, veiene er skrapt og det er klar himmel. Venter på at vesla våkner snart, så er det lunch og shopping på oss jentene.

Ha en strålende onsdag da dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: