Jeg syntes det er kjempegøy å trene menn. Spesielt om de er dobbelt så lang og dobbelt så tung som en selv – og kommer fra Polen! 😀

Jacek startet jeg samarbeid med etter en konkurranse jeg kjørte en sommer med bedriftsbootcamp. Premien var 3 PT timer til den som møtte opp på flest økter. Jacek møtte opp på omtrent alle, annenhver søndag kl. 12 fra mai – september. Det skal sies at dette var en restaurant og etter mange timer i service på lørdag og sene netter var det godt jobbet å møte opp på trening morgenen etter. Men med deilig vær, frisk luft, hard trening og god stemning var det ingenting å angre på i etterkant ihvertfall!

Jacek og jeg gjennomførte 3 gode PT timer og etter det fortsatte han med en time i uka frem til jeg nesten måtte på sykehuset og føde. Så ca. 1,5 år.

Stats:
Alder: 42
Vekt: Før: 128 Nå: 113 kg
Høyde: 198 cm
Hverdagsaktivitet: Kokk på en av Oslos travleste restauranter. Sykler til jobb og trening.
Mål: Først og fremst gjøre treningsøktene til en del av sin livsstil.
Bli lettere, sterkere og raskere. Få mer energi og overskudd til jobb og trening. Mestre chins og løpe langt. Se mer atletisk ut.

Opplegget:

  • 4-5 dagers styrkeprogram for hele kroppen hvorav 1 fast med PT hver uke
  • Oppvarming med løp i ca. 15 min før hver treningsøkt
  • Minst en løpeøkt ute på egenhånd. Her løp han alt fra 5-10 km
  • Trene opp generell overkroppsstyrke og øve på chins hver økt. Ekstra fokus på kjernemuskulatur, rygg, bakside skuldre og armer.
  • Mer fokus på eksplosivitet og mobilitet i underkropp
  • Maksløft i baseøvelser
  • Kroppsvektøvelser som burpees og box jumps mikset inn i øktene
  • Restitusjon og nok søvn
  • Kosthold – mindre alkohol og junkfood, flere næringsrike måltider fordelt jevnt utover dagen

Ekstra gøy var det å gi øvelser fra hele øst europa sånn som bulgarske utfall, rumenske markløft og russian twist. I tillegg ble det bonusvarianter som ungarske bicepscurl og polske push ups. Som jeg selvfølgelig fant på selv. Dårlig PT humor, haha.

Resultatet:

En atletisk, sterk, glad og lett mann. Mer selvtillit, flere damer, masse motivasjon til å fortsette slik som vi gjorde på egenhånd. Den perioden vi raskest så resultater var den lille perioden han kuttet all alkohol. 

Idag trener Jacek fem ganger i uken og kjører et opplegg som passer inn i hans travle restauranthverdag. Variert styrketrening, løping, sykling og et velfungerende kosthold er nå blitt en naturlig del av hans livsstil. Han koser seg nok med en fest i ny og ne, men det går helt fint så lenge han trener og er så flink ellers. 😉

Mvh stolt PT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: