Ny uke i gang og i helgen som gikk fikk jeg masse god energi! Vi pleier sjeldent ha så mange planer, men denne helgen skjedde det litt. Fredag hadde vi besøk av venner på middag og hygget oss hele kvelden. Lørdag hang jeg og Maya på Åssiden tennisklubb og så på Martin spille sin første turnering på flere år! På kvelden var jeg ute i Oslo på middag med tre gode venninner som jeg bodde i kollektiv med for mange år siden. Søndagen tilbrakte vi sammen med verdens beste mamma og spiste taco.

Mange fine folk som gir bra energi, ME LIKE!

Mor på byen, haha
Far og datter etter tennis match

Idag startet jeg dagen med PT timer, etterfulgt av mer ommøblering på senteret, etterfulgt av kontor arbeid etterfulgt av trening. Jeg laget en ny treningsplan til en kunde, med mange morsomme økter og som vanlig ble jeg inspirert av meg selv. Haha.

Jeg testet en lignende økt, klarer jo ikke alltid holde meg til planen. Det som faktisk fristet og virket som motivasjon idag var det å gjøre noe jeg ikke pleier, nemlig å kaste meg over tredemølla og JOGGE. Jeg har ikke jogget siden ferien vår på Kypros, men jeg VET jo det er deilig! Dog prioriterer jeg alltid styrke.

Siden det nærmer seg ei litta solferie om bare noen få uker, så frister automatisk litt løping og hopp og sprett trening i forkant også. Digger å ha noen små delmål og jobbe mot igjennom året.

Økten idag var:
15 min jogg på mølla
Oppvarming 5 min og resten oppbygging av hastighet. Beina og kondisjonen var overraskende bra, så deilig!

Deretter kjørte jeg styrke
Rumenske markløft
Omvendt flies i kabel
Hip thrust i smith
Bicycle crunch
Triceps press

En ordentlig god mandagsøkt, godt å svette litt!

Selvom det bildet her er fra i forrige uke da hvor jeg forøvrig fikk til 4 økter hvilket jeg forøvrig er veldig fornøyd med

Ellers har Martin spilt tennis i kveld og han er i en skikkelig god flow med trening, tennis, mat og no alkohol denne måneden. Han klarer seg bra takket være meg som er både kokk, mental trener og PT her i huset 😉

Håper dere har hatt en god start på uken! I morgen venter en litt annen type dag som jeg også gleder meg til. Ingen dag er lik gitt og DET er jeg takknemlig for.

Make yourself a goooood and happy week!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: