Hvis du tenker 5 år frem i tid. Hvor ser du da for deg selv? Der du er idag eller et helt annet sted? Hvor tenkte du at du skulle være idag for 5 år siden?

For meg er det nå nøyaktig 5 år siden jeg startet opp som PT for første gang på Evo Grünerløkka. Wow! Det er litt spesielt for meg, ettersom det var en stor milepæl for meg å si opp en trygg og stabil fulltidsjobb for å starte helt for meg selv. Jobbe med noe jeg var helt nyutdannet i og stå for all omsetning helt på egenhånd. Det har vært en reise siden da og på det tidspunktet hadde jeg ikke i mine villeste drømmer tenkt at jeg skulle sitte her i min egen bolig, med en samboer og en toåring i barnehage.

Tenk at alle de valgene jeg har tatt siden har ført meg hit. Jeg elsker at man ikke vet hva hvert eneste valg fører til, men at så lenge man er open minded, er villig til å prøve og feile så vil det få deg dit du skal. Jeg er takknemlig for at jeg har en kjæreste som gjør meg bedre og som er med på å pushe meg videre når jeg egentlig ikke har lyst.

Jeg hadde en vanskelig periode privat i starten av det første året. Jeg ba om hjelp og fikk en åpenbaring. Plutselig hadde alt løst seg til det bedre og jeg var lykkelig igjen. Det samme skjedde nå 5 år senere og igjen er jeg lykkelig på nytt. Akkurat som at det er en 5 års syklus hvor jeg skal ha det litt vanskelig for å finne ut videre noe som er enda bedre. Veldig privat det her egentlig og ikke i detaljer, men det er for å vise at jeg også har downs i livet 🙂

Så, hvor har DU tenkt at du skal være om 5 år? Er du der nå? Eller ønsker du deg noe helt annet?

Jeg lurer på om jeg noen gang kan si at nå er jeg ferdig og fornøyd, dette kan jeg gjøre resten av livet. Jeg kjeder meg fort om ting blir for rutineaktig. Da må jeg finne noe nytt jeg kan utfordre meg på og som kan gi sommerfugler i magen. Derfor er nok hverdagen som «Mompreneur» perfekt for meg. Ingen hverdag er lik og må man må jobbe med personlig utvikling og ikke minst egen disiplin. Samtidig har man muligheten til å lære å kjenne nye mennesker, reise, oppleve, sove litt lenger og gjøre alle de tingene som gir litt ekstra lykke i livet og ikke minst være en god mamma.

Jeg snakket med en venninne igår og litt om hvordan vi ønsket å leve livene våre. Ja vi er begge småbarnsmødre. Vi har hus, bil og gjeld som aaalle andre. Vi skal gå på jobb hver enste dag for å tjene til livets opphold, men hvor essensielt er det ikke da at det er en jobb som gjør oss positiv, glad og motivert? At det er en jobb som GIR energi fremfor å stjele energi.

Den dårlige nyheten er at man tenker at man er stuck og at det er for sent å gjøre noe med det.
Den gode nyheten er at det aldri er for sent, du kan fortsatt finne deg en jobb som gjør deg lykkelig! Ja, det tar deg noen år, men so what? Du skal jobbe i minst 30 år til uansett.

Jeg har sett og hørt så mange historier og sett hvordan det kan snu liv opp ned og jeg er selv midt oppi det hver dag, derfor brenner jeg sånn for det!

Så grip muligheten når du kan og level up hvis du behøver det! 🙂

Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker noen motiverende ord. Det er det her jeg lever for!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: