Igår var en dag hvor jeg hadde lyst til å gjøre noe helt annet enn å være inne på et treningssenter. Fordelen med å være sin egen sjef iblant er at man kan ta et liten «selvpleie» dag for å bryte litt ut av det hverdagslige mønsteret.

Jeg startet dagen med å sove litt lenger sammen med Maya. Vi er så trøtte når vi våkner om morgenen om dagen! Vi badet og spiste frokost hjemme, før jeg stakk opp på senteret for å ta en time med mamma. Det er alltid like hyggelig. Etter det stakk jeg ned til byen og møtte min PT kollega Mimi. Vi hadde lyst til å ta litt bilder og spise lunch sammen, så da gjorde vi det da! 🙂

Sinnsykt deiig å ta en dag midt i uka til å gjøre noe hyggelig for seg selv!

Så, har dere mulighet til det, bare ta en dag OFF fra alt. Gå en tur i byen, gå på kafe, spis en hyggelig lunch, besøk en venninne eller mammaen din. Hva som helst, bare det gir deg en goooood feeling. Og det som er aller viktigst for meg, følelsen av FRIHET! Jeg må kjenne at jeg har frihet i hverdagen min for å ikke bli kvalt og ville flykte fra alt.

Så, jeg er takknemlig og heldig som har muligheten til å gjøre dette i ny og ne. Det blir som regel når det er litt mindre å gjøre på jobb da at jeg tillater meg det.

Jeg elsker å være i byen på dagtid. Både Oslo og Drammen har en deilig, fredelig ro over seg da som gjør at man bare kan nyte og la tanker og inspirasjon flyte fritt. Jeg kjenner at det er viktig for meg å ha en variert hverdag og ikke bare gå i det samme gamle mønsteret dag ut og dag inn.

Tar man action, gjør nye ting, snakker med nye mennesker eller ser og opplever nye ting, da tror jeg det vil være MYE større sjans for at nye muligheter dukker opp i livet ditt også. Hvis det er noe du vil da 🙂

TA ACTION OG GRIP DE SJANSER OG MULIGHETER SOM LIVET BYR PÅ!

Litt folk og da. Her står jeg og hutrer og fryser og venter på folk skal gå forbi så jeg kan få tatt bilde mitt, haha!

Og på tal om trøttheten, så har jeg sittet rumpa mi flat idag! Dvs, hatt sittende samtaler og vært mye på pc og ikke så mye på gulvet. Dette førte istad til enda mer trøtthet og enda mindre lyst til å trene. Men, søren heller, jeg hadde bestemt meg for å trene og jeg vet jo at jeg ikke blir noe MER opplagt av og ikke trene.

Min løsning ble idag da og velge kun TO øvelser som jeg skulle gjøre 10×10. Orket ikke så mye dill dall, bare få gjort øvelsene så var jeg fornøyd. (Martin hadde også nappet headsettet mitt ut av sekken, luringen så no musica)

Strake markløft på 30 kg 10 x 10 repetisjoner
Annenhver med
Hip thrust m/miniband + roll out og sit ups på ball 10 reps 50/50

Dette tok ikke mer enn 15 minutter tenker jeg, men det var nok til at hjernen min kviknet til, så jeg nå kunne skrive dette innlegget blant annet og være litt mer opplagt resten av dagen som går til matlaging og lek med lille Maya

Så dagens tips folkens

  1. Ta deg tid til å bryte ut av rutinene, gjør nye ting og noe som gjør deg glad. Kanskje du får tid til å tenke også og kommer på noe du ikke ville kommet på i en vanlig hektisk hverdag
  2. Tenk at litt trening er bedre enn ingenting i mange tilfeller, så bare gjør det og hig etter velvære og følelsen du får ETTER at du har gjort det. Ingen angret noensinne på litt trening

Ha en FIN torsdag videre, snart helg igjen! I morgen har jeg en treningsavtale og DET ser jeg frem til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: