Hei dere og god natt til 1.mai. Natt til 1. mai er ikke som de var si 😉

Hvordan går det med treningen deres? Har dere begynt å trene ute kanskje?
Utetrening er så digg! Så friskt og befriende. Men, kvalitetsstyrketrening inne i studio må også til. Ja takk begge deler!

Jeg hadde sesongens første bootcamp ute på onsdag og det var vellykket – solen skinte og ingen kastet opp 😉 Jeg hadde med en liten, men dreeeven gjeng som fullførte som om de ikke hadde gjort annet før! 😀

Dette var økten:

1) Bevegelighet og dynamisk oppvarming
2) Styrke med kroppsvekt i sirkel 45/15
3) Bakkeløp
4) Runde 2 styrke
5) Runde 2 bakkeløp
6) Coresirkel

Jeg ville starte «stille og rolig» hvor alle fikk jobbe individuelt og i eget tempo. Dette for å se hvordan form og nivå var på deltagerne og dermed ha noe å gå etter på de neste øktene. Sånn er det alltid på første PT time også 😉

På de neste timene vil jeg legge opp øktene litt etter hvor mange og hvem som er med. Men, jo fleeere som er med over flere ganger jo bedre og mer utfordrende blir øktene. Første del og siste del vil være i ca. samme stil, mens hoveddelen vil variere.

Bootcampen passer bra for deg som vil komme i bedre kondisjonsfom, bli sterkere og mer utholden i muskulaturen og samtidig mer bevegelig og smidig.

Når det gjelder været, så må man nesten regne med det verste, så får det bli en positiv overraskelse om man får sol og opphold. På de tre årene jeg har hatt bootcamps ute tror jeg at jeg kun har hatt regn på et par av timene. Rart det der. Naturen vet når jeg skal ha utetrening 😉

VEL, nok om det. Jeg vil ihvertfall invitere DEG og en venn, samboer, familiemedlem til å bli med på bootcamp med meg. Er du gutt eller jente, trent eller utrent. Har du barn eller ikke. Treningen er for alle. Og den er kl. 18.00 i Gåserud akebakke på Konnerud. Parkering er i bunn av bakken eller på Konnerudsenteret. Har du barn, rekker du hjem til legging kl. 19.00 for vi skal være ferdig til 18.50.

Neste time er FØRSTKOMMENDE onsdag (i morgen) og du kan trykke HERfor mer info eller for å melde deg på. Neste time der igjen er mandag 7. Mai kl. 19.00. Aktiviteten ligger ute og det er bare å melde seg på.

Håper vi ses. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: