2018, året etter mammapermisjon var året jeg lærte meg selv å kjenne på nytt. Jeg lærte hva som er viktig for meg og hva som betyr noe.

Jeg hadde ingen forventninger til dette året, da jeg ikke visste hva jeg gikk til. Jeg hadde jo aldri eid egen bolig, hatt barn i barnehage og bygget business samtidig før, så dette måtte bare briste eller bære! Det var et ganske stort valg for meg å fortsette som selvstendig etter en lang stund borte fra PT gamet. Det er også to forskjellige ting å jobbe som PT når man er singel, bor i kollektiv og har all tid i verden, kontra en familie, hus og tider og ta hensyn til. Det har vist seg å gå bra hittil og det er deilig å være «innkjørt» på det meste. Da kan man ta fatt på nye utfordringer igjen!

Så hva lærte jeg av dette året?

At å være en god mamma er det viktigste for meg
At en fleksibel hverdag er gull som småbarnsmamma
At levering og spesielt henting i barnehage gir meg masse glede
At trening gjør meg mer tålmodig og «utholden» i humøret
At jeg alltid vil være min egen sjef
At magefølelsen alltid har rett
At det er viktig å drømme og sette seg store mål
At det meste er mulig om man er villig til å gjøre jobben

Som gir meg en oppsummering av mine mål for fremtiden.
Jeg vil være en raus, tilgjengelig, glad, sterk og energisk mamma og samboer som alltid setter familien først. Jeg vil være en person som alltid er i utvikling, som alltid setter meg små og store mål og som alltid tør å bevege meg ut av komfortsonen. Jeg vil bygge opp en arbeidshverdag og en business rundt familielivet og få med det beste fra begge verdener. Jeg vil se og oppleve mer av verden sammen med familien min og jeg vil gi mer av meg selv til de som betyr noe.
Jeg tror tid og tilstedeværelse er noe av det viktigste og mest verdifulle vi kan gi til våre nærmeste. Vi kan sikkert alle bli flinkere på det!

Godt nyttår alle sammen, gjør 2019 til ditt beste år! 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: