Hola amigos!

Jeg holder på å fikse litt opp i bloggen om dagen med litt nye bilder som dere ser og litt andre forandringer som kommer. Gøy! Så i den forbindelse skal dere få bli enda litt bedre kjent med meg og svarer på noen tilfeldige spørsmål som jeg har valgt ut under.

Enjoy 😉

1. Hva jobber du med? Jeg jobber som personlig trener og club manager på Evo fitness Konnerud (som er i Drammen)

2. Hvor har du vokst opp? Jeg har vokst opp rundt omkring i Drammen, Høenfoss, Tyristrand og Bingen. Sa dere sikkert ingenting, men jeg har bodd både landlig på bondegård og sentralt i leilighet.

3. Hva spiser du helst til frokost? Det går ofte veldig raskt for seg der hjemme på morgenen, så jeg kjører da på med min absolutt favoritt spinatsmoothie. Oppskrift kan du finne her. I helgene blir det ofte egg, bacon og rundstykker

4. Hva bruker du helst penger på? Eeh, etter jeg brått ble voksen og fikk både barn, hus og bil samtidig så går alle pengene på det og ellers er man så kjedelig blitt at alt annet går til sparing og ting til huset. MEN, hva jeg helst ville brukt penger på er nok klær, sko og reiser ?

16. Hvor høy er du? 165 cm

6. Hva er den største opplevelsen du har hatt? Da Maysen kom til verden

7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Ja og nei. Mest nei. Er det folk jeg ikke bryr meg om så nei. Er det folk jeg bryr meg om så ja. Men de jeg bryr meg om kjenner meg og liker meg som jeg er så da tenker jeg ikke mer på det

8. Har du et mellomnavn? Maria Yusof Martinsen heter jeg og blir ofte studert litt mer i passkontrollen. Det kommer fra pappa som er fra Malaysia. Som er et muslimsk land ?

9. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Tar av meg alt som strammer! Og på med stor t shirt og joggebukse. Det er dritstøgt og må oppdateres asap.

10. Hvilken dag er din favorittdag? Ingen spesiell. Det spørs hva som skal skje. Det kan være en mandag og det kan være en lørdag

11. Hvor mange ganger i uka trener du? Helst fire så er jeg fornøyd. Fem er jeg ekstra fornøyd.

12. Har du noen tatoveringer? Jadda! Sånn blir det når man reiser på ferie til thailand, haha. Men den første hadde faktisk en mening. Et anker til minne om min kjære bestefar som er død. Som for øvrig hadde bursdag i dag. Han var sjømann og som liten husker jeg at jeg alltid la merke til tatoveringen på armen hans som var et anker <3

13. Er du sosial? Ja og nei, mest Nei! Jeg kan telle på tre fingre hvor ofte jeg er ute med venner i året, men jeg føler at jobben min er ekstremt sosial til tider og derfor er det beste jeg vet når jeg er hjemme og bare være alene eller med familien min. Alene kan jeg jo bare drømme om… ? Men jeg syns det er hyggelig å være med andre mennesker altså, når jeg først er det. Jeg er bare ikke den første til å ta initiativ til det.

14. Hva liker du best å trene? Treningen som gjør meg sterk, frisk og bevegelig. Jeg liker egentlig all type form for trening, men nå er det hovedsakelig styrketrening med baseøvelser som grunnlag som gjelder. Ellers gjelder å bli dratt litt ut av komfortsonen om man skal gjøre litt annet og variert.

15. Chips eller sjokolade? Sjokolade! Melkesjokolade eller stratos. Ellers er jeg glad i kjærringsjokolade som troika, mandelstang, plomme madeira osv haha

16. Favorittby? Jeg elsker storbyer da, men har fortsatt mange tilgode å besøke. Jeg har f.eks ikke vært i Paris eller New York. Men, barcelona scorer høyt hos meg. Også Bangkok og Kuala lumpur. Gi meg en by med en blanding av shopping, sjarmerende bygninger og flotte hotell så er jeg fornøyd. For øvrig så ble jeg ganske glad i Oslo også etter 12 år der <3


Meg og Martins første date i Barcelona <3

17. Når så du moren din sist? I går! Vi hadde PT time ? Flinke mamsen

18. Hvilke idretter har du vært med på i løpet av livet ditt? Det meste som alle barn er med på.
Fotball: Veldig god! Bra på spiss, forsvar, keeper og ja. Jeg har noen gode sterke og eksplosive lår så det passet meg fint.
Håndball: Neeeh, not my type of sport, men jeg var ikke så verst i det heller
Turn: Yes, dette passet også meg bra
All type dans: Hip hop, street, jazz ballett og sportsdans. For å si det sånn det var ikke ballett jeg var best på, haha. Men, sportsdans derimot! Latin og standard. Jeg elsket det og hadde en drøm om å bli profesjonell og konkurrere worldwide. Er det en drøm jeg fortsatt går med så er det og bli virkelig god i latin og standard dans. Mamma betalte for privattimene mine hvor jeg kun danset med meg selv eller danselæreren. Det var disse kjente fra Skal vi danse og greier. Jeg likte ingen av partnerne mine, dum og fjortis som jeg var. Så etter mange timer dans med et spøkelse tok det slutt dessverre. Men mamma har spart på skoene til meg, så hvem vet, kanskje jeg tar det opp igjen? Rop ut om dere har en partner til meg! Haha
Ikke idrett, men piano var jeg også veldig flink i. Skulle jeg blitt virkelig god i noe, måtte det blitt dans eller piano.

19. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe og vann. 2 ts instant coffee. 1 sukett. 50/50 kald melk og kokt vann. Gir du meg det om morgenen er du min nye beste venn.

20. Hva har du spist i dag? Smoothie og kaffe til frokost. En bar som mellommåltid. To knekkebrød med makrell i tomat og majones på til lunch også en bar igjen. Halv pris på halv pris på meny, krise!

21. Hvordan imponerer man deg? Det skal det mye til for om jeg skal være ærlig! Haha, neida. PT kundene mine imponerer meg hver dag. Maya også ? Men ellers er det å være et godt medmenneske, vær avslappet, vær selvsikker, vær god på å kommunisere med meg og ellers vær positiv, blid og ha en gode dose humor. Da liker jeg deg ihvertfall!
Jeg syns det er kult med de som drømmer stort og setter seg mål, jobber HARDT på veien og kommer i mål. Det kan ta lang lang tid og man kan møte mye motstand. De som da fortsetter og ikke gir seg, DE imponerer og inspirerer meg til de grader! Jeg vil også være en sånn.

22. Drikker du alkohol? Svært sjeldent, kun ved sosiale anledninger og som skrevet over er det ikke mange av de, hehe. Jeg syntes det er hyggelig med et glass vin eller to, men noe fester til langt på natt blir det ikke mye av mer. Jeg syns det er gøy, men fy søren kroppen min tar bare fullstendig avstand til alkohol nå som det blir så sjeldent og behandler det som gift. Det er jo det 😉 Min samboer derimot er stikk motsatt, han jobber jo med alkohol, men han også har trappet veeeeldig ned på alkoholmengde. Etter vi fikk barn 🙂

23. Hvordan trener du rumpe? To til tre beinøkter i uka og alltid en hip thrust variant. Føler jeg at rumpa blir dau og livløs kjører jeg en runde rumpeaktivering med miniband hjemme. 100 reps! Hvordan jeg legger opp beinøktene kommer i ett innlegg senere på bloggen.

24. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt fra jeg var fire år

25. Dusjer du hver gang etter at du trener? Nei..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: