Prøvde å få Maya til å strekke opp henda i 5 minutter 😉

Hurra for sommerferie! Jeg vet ikke hva sommerferie er egentlig for det har jeg ikke tatt siden jeg hadde en kontorjobb i 2013. Som selvstendig PT tar man liksom aldri ordentlig ferie, eller så tar man en uke her og der i «lavsesong». Ellers er man konstant «på jobb» i hodet 24 t i døgnet. Det gjør meg ingenting, for jobber man med det man elsker, så går man ikke og venter på neste helg, på neste ferie eller på den dagen man pensjonerer seg, haha!

Finn en jobb du elsker og du vil aldri jobbe i resten av ditt liv!

Men. Nå er saken en annen. Vi har barn og må ta ferie fra barnehagen i fellesferien og da må jo minst en av oss foreldre ta ferie også. i tre uker. Og det ble meg selvfølgelig ? Far tar først ferie etter fellesferien og derfor blir det hakket begrenset hva jeg og lillemor kan gjøre nå i ferien. Vi vil jo selvsagt ha med farsan på sydenferie, så da venter vi på han. Enn så lenge er det bare for oss jentene og kose oss så mye vi kan. Dette sommerværet her ser jo aldri ut til å gi seg, så her er det bare å nyte sommer-Norge på alle mulige måter!

Vi er heldige som kan være på familiehytta på Holmsbu, der er det jo helt fantastisk idyllisk nå! Her kal vi bade på flere forskjellie badestrender, spise is, grille og kose oss. Også blir det nok en hel haug med blåbær eller bobæj som Maya sier og andre bær, da det lille matvraket heller spiser en kartong med bær fremfor is. Det blir dyrt si, satse på å finne noen inni skaugen 🙂

Oss to i Holmsbu tidligere i sommer

Jeg vokste opp på den hytta som liten og tilbrakte store deler av sommeren der med mimmi og far (bestemor/far) og kusinen min som er to år eldre. Vi var med på fisketurer og vi lå og solte oss på brygga, leste donald blader og gikk i kiosken og kjøpte smågodt fra bua. Så var det alltid bestefars søster som hadde hytte rett bortenfor, hun kunne man alltids gå til hvis man ville ha litt mer godsaker, hehe. Vi dro inn til Holmsbu og kjøpte softis og gikk tur langs havna. Så var det hjem og spise egenfiska fisk. Flyndre, torsk og røkt makrell. Jeg hatet bein i fisken. Så var det sengetid og mer donald lesing. Og så våkne opp neste morgen til frokost i solsteiken før en ny dag kunne komme.

NOSTALGI dere, det var livet det! Da var det verken internett eller 4g og det var utedass og radio. Enda fikk vi dagene til å gå? Tenk det! ? (hilsen gamlemor)

Så er jeg stygt redd det blir mye ferietrening de neste ukene, da jeg ikke har tilgang til treningsstudio i nærheten. Tenker mange er lei det nå og er veldig klare for å komme seg inn i studio og trene tungt igjen, men rop ut om det er noe jeg kan legge ut til inspirasjon her på bloggen så gjør jeg det!

I dag er jeg på EVO og skal trene hardt og tungt, i frykten for at det blir lenge til neste gang. I verste fall får jeg snike inn ei økt de dagene jeg stikker hit for å ta noen timer med kundene mine.

Smiiiiiiiiiil, det er ferie, god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: