Igår lagde jeg noe enkelt og godt som jeg vil dele med dere. En ny vri på bananlappene ble til belgiske spinatvafler. Her i heimen liker vi å ha litt sunne lapper, pannekaker og vafler liggende i kjøleskapet så matboksene til Maya kan bli litt mer spennende enn de to kjedelige brødskivene med leverpostei. 

Oppskriften er ganske så enkel og krever verken spesialingredienser eller mye tid.
Jeg brukte i denne røren til 8 små vafler:
1 banan
3 spinatkuler
2 egg
2 ss naturell yoghurt
150 g havregryn
1 ts bakepulver

Alt moses til en mellomtykk røre med en stavmikser og la stå noen minutter før du begynner å steke. En liten klatt smør for hver vaffel.

Disse ble gode på konsistens, akkurat som vafler og smaken er ganske nøytral og kan derfor spises med så mangt. Igår spiste jeg en med cottage cheese og syltetøy og en annen med brunost. Nam!

Idag ble det en rask middag her hjemme, så da lagde jeg denne varianten, inspirert fra en lunchbar i Oslo og litt utfra det vi hadde liggende i kjøleskapet. På denne hadde jeg:
Avocadokrem
Stekt kyllingfilet
Purreløk
Chili
Hoisin sauce

Så smakfult, enkelt, godt OG sunt!

Hvis dere tester kyllingvarianten, vil jeg gjerne høre om det falt i smak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: