Hei! Jeg syntes denne siden fortjente å få et lite blogginnlegg nå, selvom det ikke er noen som blogger lenger. Det har gått et år siden sist og mye har skjedd siden da. Noen forandringer jobbmessig, men jeg er fortsatt PT Maria. Det er liksom meg og det vil jeg aldri slutte med!

Sommeren har vært SÅ fantastisk, med flott vær og ja.. flott vær. Vår ferie gikk til sjøs, bokstavelig talt. Vi leide seilbåt og seilte til Sverige og hjem igjen. Det var 100 ganger bedre enn forventet, så skeptikeren i meg ble da overbevist om at båtlivet ikke var så aller verst allikevel.

Her er meg fra en av de mange nydelige seil dagene 🙂

Ellers går dagene i ett med familie, jobb, trening og hverdag. Jeg gjør som alltid mye forskjellig, jeg har ansvar for fire treningsentre, har PT timer i studio og hjemme, følger opp kunder online og er gang med utetrening for mødrene på Tranby de neste 6 ukene. Egne treningsrutiner er på plass igjen og jeg er fornøyd så lenge jeg får inn 3-4 dager i uken. Det MÅ jeg, skal jeg klare å levere på alle plan.

Del gjerne hvordan deres sommer har vært og hva deres mål for høsten er??? (annet enn å holde seg frisk og virusfri da)

Nyt sol denne lørdagen, vi er heldige som har fått så mange fine sommerdager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: