Og vipps så har april flydd forbi og i morgen er det 1. mai! Jeg har vært hjemme i 6-7 uker nå og føler virkelig at jeg har brukt tiden godt. På meg selv og på familien min.

For meg selv har jeg:
-Brukt mer tid på å lage gode og sunne matretter
-Trent og brukt kroppen på alternative måter enn jeg normalt gjør som f.eks mer turgåing, trappeløp, hjemmetrening og dansing. Og da kommer vi til
-TikTOk, haha, hele grunnen til at jeg har funnet frem goofysiden og dansejenta i meg. Jeg har brukt litt tid på å lære meg ulike danser og brukt *SHUFFLE* dans som en del av treningen min. Å Gud, så SVETT man blir. Det er cardio deluxe. Men viktigst av alt, jeg har hatt og har det dritGØY, takket være TikTok, haha 😀
-Hatt masse fin kvalitetstid med lille jenta mi, vi har bakt sammen, gått på lange turer, lekt på lekeplassen og kost oss IHJEL

Så nei, ikke ett kjedelig øyeblikk på disse ukene og jeg har fått meg noen nye hobbyer på kjøpet som jeg kommer til å ta med videre etter corona.

Nå venter jeg vel egentlig bare på ett svar på når treningssentrene skal åpne igjen. Jeg savner jo selvfølgelig kundene mine og håper at de savner timene med meg også 🙂 Lillemor er tilbake i barnehagen og jeg bruker dagene på å jobbe det jeg kan online, rydde, danse, trene og nyte tiden her hjemme.

Håper DERE har brukt denne tiden til noe godt. Lært noe nytt, eller gjort noe av det dere alltid har hatt lyst til, men ikke hatt tid til. Tatt vare på kropp og helse. Bevegd dere og spist god og sunn næringsrik mat. Men også kost dere med litt godt i ny og ne. Balance is key 🙂

Og hey, om dere ikke allerede følger meg i sosiale medier så har dere en liten oversikt her over hva jeg utleverer på de ulike kanalene 😉

Instagram: mariamartinsen (treningsinspirasjon, livsstil, mat, familie og hverdag)
Snapchat: mymartinsen (hverdags snapshots)
FB gruppe: Healthy Glow by Maria (Skjønnhet, hudpleie og velvære) TikTok: mariaymartinsen (danseklipp og lips syncs, just for fun)
Blogg: mariamartinsen.no (PT tjenester og blogginnlegg om trening, kosthold og hverdag)

Håper vi ses på en eller fler av kanalene og ønsker deg en good langweekend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: