Vi er jo ikke i karantene, men vi skal jo helst ikke gjøre så mye heller, så da blir det en slags karantene.

Det har seg jo slik at treningssenteret jeg jobber på er stengt og forblir stengt til over påske, så det er jeg som er hjemme med vår datter hele dagen. Jeg prøver å jobbe litt her og der med det jeg kan, samtidig som jeg er mamma og barnehagetante. Det går sånn passe 🙂

Slik så dagen vår ut idag ihvertfall. Den kunne vært verre, så skal ikke klage.


Vi sover til kl.09.00, står opp og lager oss smoothie, kaffe og brødskive til frokost

Kl. 11.00 er det «samlingstund» i bhg, da setter vi oss foran PC skjermen og ser på det. Idag ville hun bare se på et gammelt videklipp.

Kl. 12.00 da må Maya leke litt på egenhånd, mens mamma prøver å jobbe litt og ha noen skype møter. Etter et møte så det slik ut:

Kl. 14.00 er det noen som begynner å bli frustrert i sin lille kropp og har behov for å lufte seg litt, så da kommer vi oss ut på en tur, trekker frisk luft. Bruker så mye energi som vi kan.

Kl. 16.00 prøver mamma å få seg en treningsøkt mens lillemor får se litt iPad

Kl. 17.00 kommer pappa hjem, han får en PT time på stuegulvet, mens middagen lages og den sukkerfrie brownien vi lagde før står i ovnen

Kl. 18.00 spiser vi middag, før mer lek, pusling og ei jente som skal gjøre alt hun kan for å ikke sove. Nå kommer liksom hennes energi. I dag ble hun sur når hun skulle legge seg, så hun tok teppet sitt og la seg under stuebordet og sovnet på et blunk.

Kl. 20.00 Martin får spabehandlng. Han var en heldig mann idag. Trening, kake, spa og det hele.

Kl 22.00 Alle er i seng og jeg kan få litt egentid og forsøke å jobbe litt.. ZzzzzzzZzzzZzzzzz.. Men det er jo lettere sagt en gjort.

Og sånn gå no dagan heilt frem til over påske vel 🙂

Nå skal jeg gå å legge meg. En seng med rent sengetøy venter og en ny dag i morgen med nye muligheter venter 🙂 Sov godt alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: